Controlepaneel van de gebruiker Registratie is vrijblijvend en gratis! Bekijk de geregistreerde leden Zoek geposte berichten Problemen?
Scheepvaartforum
Scheepvaart: Scheepvaartforum
Gespot
Plaats onderwerp Reageer op dit bericht
Auteur Berichten
nautiek
Administrator

Geregistreerd:
Jul 2003
Berichten: 1134
IP: Gelogd

Klik hier om te bekijken nautiek Profiel Bezoek nautiek homepage! Klik hier om te e-mailen nautiek Wijzig shorthand naar longhand Bewerk bericht Reageren

Gepost woensdag 2 februari 2005 @ 14:05

Nou, er staan anders genoeg foto's.
Waarschijnlijk iets met de instellingen van uw computer?
SP 1 of SP 2 geinstalleerd?
Dan beginnen de rampen pas echt.
mennojan
Member

Geregistreerd:
Sep 2003
Berichten: 661
IP: Gelogd

Klik hier om te bekijken mennojan Profiel Klik hier om te e-mailen mennojan Wijzig shorthand naar longhand Bewerk bericht Reageren

Gepost donderdag 3 februari 2005 @ 11:39

Heeft niks met het forum te maken Tina, heb de foto's van m'n webspace gehaald omdat die zwaar over z'n merk lag en we toch een ander gespot-onderwerp gekregen hebben.

Groeten Mennojan.

Sander
Member

Geregistreerd:
Dec 2003
Berichten: 91
IP: Gelogd

Klik hier om te bekijken Sander Profiel Bezoek Sander homepage! Klik hier om te e-mailen Sander Wijzig shorthand naar longhand Bewerk bericht Reageren

Gepost vrijdag 4 februari 2005 @ 17:04

quote:
Origineel geplaatst door Tina
Beste Forumleden,
Ik vind een slecht forum,ik zie alleen
maar rode kruisje,inplaats van een foto.
Doe er wat aan,heren.
Groetjes Tina.

Beste Tina,
Heb je soms een "Fire-wall" bijstaan op je computer??Denk dat het daar aanligt, aan het forum i.i.g niet!

--------------------
Groeten Sander

Pagina pagina's: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Plaats onderwerp Reageer op dit bericht Forum:

Verzend deze pagina naar iemand | Aanmelden | Afmelden | Toon een printversie

Administratieve opties
Sluit reactie | Verplaats reactie | Verwijder reactie
E-mail ons | Homepage